Ευχάριστα νέα για τον Στέφανο Πελεκανή – Η ανακοίνωση του

 Ευχάριστα νέα για τον Στέφανο Πελεκανή – Η ανακοίνωση του
ads-img-2

Με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

ads_wide

Πρόκειται για τον νεαρό καλλιτέχνη Στέφανο Πελεκανή που μαγεύει το κοινό με την καθαρή, παραδοσιακή του φωνή και τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να ερμηνεύει τα  τραγούδια του τόπου μας.

Τον γνωρίσαμε μέσα από αμέτρητες εμφανίσεις σε χωριά, εκδηλώσεις και άλλες παραδοσιακές παραστάσεις, καθώς, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στο χώρο της κυπριακής μουσικής!

Ως αναμενόμενο, η εξέλιξη και επιτυχημένη πορεία του Στέφανου Πελεκανή, δε θα μπορούσε να έχει όρια και αυτό είναι κάτι που αποδυκνύεται και με την πρόσφατη ανακοίνωση του ιδίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανάρτηση του καλλιτέχνη, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει την κυπριακή παράδοση και στο εξωτερικό καθώς θα βρίσκεται σε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Τον Σεπτέμβρη του 2024, πρώτα ο Θεός, θα είμαι σε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και η χαρά μου είναι μεγάλη. Ανυπομονώ ήδη να γνωρίσω από κοντά ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και την παράδοση και από τους οποίους εισπράττω ανυπόκριτη αγάπη και είμαι ευγνώμων!!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ