Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Ανδρέα Μαυρογιάννη στο Pitsilia Daily

 Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Ανδρέα Μαυρογιάννη στο Pitsilia Daily
ads-img-2

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Pitsilia Daily

ads_wide

Ένας έξυπνος, δυναμικός, οικογενειάρχης και επιτυχημένος άνδρας που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αγρό Λεμεσού.

Διπλωμάτης και πολιτικός που διετέλεσε Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΟΗΕ, στην ΕΕ, στην Ιρλανδία και στη Γαλλία, καθώς και υφυπουργός Προεδρίας για ευρωπαϊκά θέματα.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης κατήλθε, μάλιστα, κατά τις τελευταίες προεδρικές εκλογές, ως υποψήφιος Πρόεδρος, σημειώνοντας ένα αξιόλογο ποσοστό του 48,03% κατά τον 2ο γύρο, έχοντας απέναντί του τον- εν τέλη νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας- Νίκο Χριστοδουλίδη.

Λίγους μήνες μετά τα τελευταία γεγονότα και ως μία ξεχωριστή προσωπικότητα που κατάγεται από την Πιτσιλιά, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Pitsilia Daily και την δημοσιογράφο Μαρία Χαραλάμπους.

Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, η ΕΟΚΑ, η σχέση με την οικογένειά του, τον Αγρό και την παράδοση, η κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι ορεινές περιοχές, με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, η επαγγελματική του ενασχόληση και πορεία, τα επόμενα του σχέδια και στόχοι καθώς και το μέλλον του στην πολιτική, είναι μερικά από τα θέματα που συζήτησε μαζί μας.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη:

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ