Δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Αγρού από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Χαράλαμπου και Έλενας Παττίχη (ΦΩΤΟΣ)

 Δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Αγρού από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Χαράλαμπου και Έλενας Παττίχη (ΦΩΤΟΣ)

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, το Δημοτικό Σχολείου του Αγρού αποδέχθηκε τη δωρεά που προσέφερε το Ίδρυμα Χαράλαμπος και Έλενα Παττίχη.

ads_wide

Στα πλαίσια ενός εκ των πυλώνων του Ιδρύματος με τίτλο «Πολιτισμός», η Διευθύντρια και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Χαράλαμπος και Έλενα Παττίχη, πραγματοποίησαν στις 18 Δεκεμβρίου 2023, επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο του Αγρού.

Σκοπός της επίσκεψης, ήταν η δωρεά που ήθελε να προσφέρει το Ίδρυμα και για τα 62 παιδιά που φοιτούν στο σχολείο, χαρίζοντας χριστουγεννιάτικα δώρα καθώς επίσης και δωροκουπόνια με τα οποία θα μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από το συσσίτιο του ολοήμερου σχολείου.

Από πλευράς σχολείου, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων, Ξένια Τσολάκη, ευχαρίστησε τον κύριο Παττίχη και το Ίδρυμα «για την ευγενική χειρονομία προς το σχολείο τους και τόνισε το πόσο σημαντική είναι για τους ιδίους η δωρεά αυτή».

Με τη σειρά του, ο κύριος Παττίχης ευχαρίστησε τόσο την Διευθύντρια του Σχολείου όσο και τον Σύνδεσμο Γονέων για την οργάνωση και τη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν με τη συμμετοχή και των παιδιών καθώς και της θερμής υποδοχής που δέχθηκαν.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και ότι καλύτερο για την νέα χρονιά» ενώ τους κάλεσε να επισκεφθούν το Μουσείο Βιομηχανικής Φαρμακευτικής «Τάκη Παττίχη» που δημιούργησε το Ίδρυμα Χαράλαμπος και Έλενα Παττίχη και αποτελεί το μοναδικό στον κόσμο για το είδος του.

Δείτε φωτογραφίες από τη δωρεά:

skin-ad_2_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ