Δώρα από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Λουβαρά για τα παιδάκια στο Κέντρο Υποδοχής στην Κοφίνου (ΒΙΝΤΕΟ)

 Δώρα από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Λουβαρά για τα παιδάκια στο Κέντρο Υποδοχής στην Κοφίνου (ΒΙΝΤΕΟ)
ads-img-3

Μεγάλη έκπληξη και χαρά πρόσφερε ο Άγιος Βασίλης στα παιδάκια που φιλοξενούνται στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στην Κοφίνου.

ads_wide

Χαμόγελα, αγκαλιές και μεγάλες εκπλήξεις, επιφύλασσε ο Άγιος Βασίλης για τα παιδάκια, που φιλοξενούνται στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτητών Πολιτικού Ασύλου στην Κοφίνου. 

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Λουβαρά, χθες το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Δεκεμβρίου, πρόσφερε δωράκια, τα οποία περίσσεψαν από το χριστουγεννιάτικο χωριό του Λουβαρά, στα μικρά παιδάκια που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φιλοξενίας Αιτητών Πολιτικού Ασύλου στη Κοφίνου.

Η όμορφη αυτή πράξη, σύμφωνα με ανάρτηση του ομίλου, έγινε μετά από πρόταση μέλους του σωματείου και εθελοντή του χριστουγεννιάτικου χωριού, που δεν ανήκει στο διοικητικό συμβούλιο, στηρίζοντας παράλληλα την πρωτοβουλία της κλαδικής καλλιτεχνών θεάτρου της ΠΕΟ.

Η πρωτοβουλία αυτή, όπως αναφέρει ο ΑΠΟΛ Λουβαρά, συμπληρώνει όλες τις δράσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ο όμιλος με επίκεντρο τα παιδιά, την οικονομική και την πρακτική στήριξη των συνδέσμων γονέων των σχολείων της περιοχής τους. «Παράλληλα, συμβάλλει στη στήριξη μονογονεϊκών οικογενειών της κοινότητας, την στήριξη των παιδιών της κοινότητας για αγορά γραφικής ύλης, και πολλά άλλα που έπονται», σημειώνει.

Δείτε τo σχετικό βίντεο:

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ