Χιονίζει για τα καλά στο Τρόοδος – Κίτρινη προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα (BINTEO & ΦΩΤΟΣ)

 Χιονίζει για τα καλά στο Τρόοδος – Κίτρινη προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα (BINTEO & ΦΩΤΟΣ)

Στα λευκά αρχίζει να ντύνεται σιγά σιγά το Τρόοδος...

ads_wide

Άλλαξε για τα καλά το σκηνικό του καιρού στην περιοχή του Τροόδους καθώς, σύμφωνα και με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις, η χιονόπτωση και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι αυτές που θα την χαρακτηρίζουν τις επόμενες μέρες.

Σήμερα, όπως δείχνουν και οι διάφορες φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτήθηκαν στη σελίδα Καιρόφιλοι Κύπρου, άρχισε να στρώνει για τα καλά ενώ εδώ και λίγη ώρα επικρατεί χιονόπτωση στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω χιονόπτωσης, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος είναι ολισθηροί και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ βρίσκεται κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από τις 5:00 το απόγευμα της Παρασκευής, η οποία έχει ισχύ μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική, συνδυασμός βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων θα επηρεάσουν την περιοχή, ιδιαίτερα τα δυτικά και τα νότια παράλια. Η συνολική βροχόπτωση δυνατό τοπικά να ξεπεράσει τα 50 χιλιοστά στο εξάωρο.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ