Αποχωρούν για λίγο οι βροχές – Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός

 Αποχωρούν για λίγο οι βροχές – Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

ads_wide

Σήμερα αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ωστόσο σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό , γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές μετά το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος ωστόσο αργότερα θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ