Αρχή εβδομάδας με συννεφιασμένο καιρό και βροχή στα ορεινά

 Αρχή εβδομάδας με συννεφιασμένο καιρό και βροχή στα ορεινά
ads-img

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

ads_wide

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένεται μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες νεφώσεις, που αργότερα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα στα ορεινά.

Από αργά τη νύχτα της Τρίτης και αρχικά την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές και αργότερα μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Πέμπτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ