Ανακοίνωση για καθαρισμό οικοπέδων, χωραφιών ή τεμαχίων γης και περβολιών στα Αγρίδια

 Ανακοίνωση για καθαρισμό οικοπέδων, χωραφιών ή τεμαχίων γης και περβολιών στα Αγρίδια
ads-img-2

Μετά τις 09 Ιουνίου 2024 το Κοινοτικό Συμβούλιο θα καθαρίσει χωρίς άλλη ειδοποίηση...

ads_wide

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγριδιών, καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ή κατόχους ή υπεύθυνα πρόσωπα οικοπέδων, χωραφιών, τεμαχίων γης και περβολιών που βρίσκονται μέσα στην οικιστική περιοχή του, όπως προβούν στον καθαρισμό τους και στην απομάκρυνση όλων των χόρτων και άλλων άχρηστων υλικών ή αντικειμένων μέχρι την Κυριακή 09 Ιουνίου 2024.

Μετά τις 09 Ιουνίου 2024 το Κοινοτικό Συμβούλιο θα καθαρίσει χωρίς άλλη ειδοποίηση όλα τα οικόπεδα, χωράφια. τεμάχια γης και περβόλια που δεν θα καθαριστούν και θα χρεώσει τους ιδιοκτήτες ή κατόχους ή υπεύθυνα πρόσωπα.

Η παρούσα ειδοποίηση θεωρείται και σαν προσωπική ειδοποίηση προς όλους τους ιδιοκτήτες ή κατόχους ή υπεύθυνα πρόσωπα και αποστέλλεται με βάση τον περί Κοινοτήτων Νόμο.
( κανονισμός 103(1) και 103(2))

Το Κοινοτικό Συμβούλιο ζητά την συνεργασία σας για διατήρηση ενός ικανοποιητικού επιπέδου καθαριότητας της Κοινότητας και του περιβάλλοντος γενικότερα.

Επιπρόσθετα, είναι ένα μέτρο για τη μη πρόκληση και παρεμπόδιση της εξάπλωσης πυρκαγιών.

Διευκρινίζεται ότι:
Α) Η ευθύνη του καθαρισμού βαραίνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη έστω και αν έχουν τοποθετηθεί άχρηστα υλικά από τρίτους.
Β) Η χρέωση θα γίνεται ανάλογα με τον όγκο των υλικών που θα απομακρύνονται και σε καμιά όμως περίπτωση δεν θα είναι λιγότερη από 50 ευρώ ανά οικόπεδο, χωράφι, τεμάχιο γης και περβόλι.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ