Αίθριος σήμερα ο καιρός με βροχές σε συγκεκριμένες περιοχές

 Αίθριος σήμερα ο καιρός με βροχές σε συγκεκριμένες περιοχές
ads-img

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται από την Πέμπτη.

ads_wide

Σήμερα, το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως σε νοτιοδυτικές περιοχές θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα πνέουν μέτριοι, 4 μποφόρ. Στα δυτικά παράλια θα πνέουν τοπικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, ωστόσο παροδικά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα πνέουν μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα νότια και στα ανατολικά παράλια θα πνέουν μέτριοι, 4 μποφόρ. Το απόγευμα στα δυτικά παράλια θα πνέουν τοπικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά, στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 21 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το βράδυ θα παρατηρηθούν αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ωστόσο σταδιακά από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Παρασκευή ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας στα ίδια περίπου επίπεδα και την Παρασκευή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ