Αίθριος και σήμερα ο καιρός – Πότε θα επιστρέψουν οι βροχές

 Αίθριος και σήμερα ο καιρός – Πότε θα επιστρέψουν οι βροχές
ads-img-3

Ασθενής ψηλή πίεση επικρατεί στην περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από την Πέμπτη.

ads_wide

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις και στα δυτικά παράλια σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και στα ανατολικά, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο παροδικά στα ανατολικά, στα νότια αλλά και στα βόρεια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές και αργότερα και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας έτσι, λίγο πιο πάνω από τα επίπεδα της εποχής.

Την Πέμπτη, σύστημα χαμηλής πίεσης θα αρχίσει να επηρεάζει το νησί, δίνοντας αρχικά μεμονωμένες βροχές. Τα φαινόμενα, από το απόγευμα και μετά, αναμένεται να ενταθούν και να επεκταθούν, δίνοντας τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να βρεθεί κοντά στις μέσες εποχικές κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να βρεθεί κοντά στις μέσες εποχικές κλιματολογικές τιμές.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ