Αίθριος και σήμερα ο καιρός – Πότε αναμένονται βροχές

 Αίθριος και σήμερα ο καιρός – Πότε αναμένονται βροχές
ads-img-3

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

ads_wide

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά παράλια το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Στα νοτιοανατολικά παράλια θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αρχικά στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το Σάββατο θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Κυριακή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν το απόγευμα, δεν αποκλείεται να δώσουν σύντομη μεμονωμένη βροχή σε βορειοδυτικές περιοχές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ